replique montre

replique montre
replique montre

terça-feira, 13 de agosto de 2013

2013 Orient mærke ure nyt marked positionering

Orient mærke er engageret i denne serie til at skabe henvisningen til værker af den mekaniske bevægelse af mellemklassen prissegment i Japan, og sidste år for første gang til det internationale marked uden for Japan viser Orient Star, for yderligere at styrke dens placering i den mekaniske ur sektor.
Selv om dette mærke tilbyder en bred vifte af høj kvalitet, quartz ur og multi-kategori (i samarbejde med bilproducenterne SUBARU Subaru Oriental bordet er meget aktiv inden for motorsport, og dette efterår vil lancere en ny sports-serien), er det i løbet af de sidste 60 år har været fokuseret på udvikling og produktion af mekaniske ure. , President og CEO Mr. Miyagawa Jiro gode udsigter for, at maskinen tabel. "Som et par af verdens prestige i egne anlæg og produktion af mekaniske ure producenter, samt Japans ældste eksisterende ur producenter i verden, vil Orient Watch fortsætte sine bestræbelser på at fremme den mekaniske ur dyrebare og traditionel japansk teknologi," han sagde.
Orient luksus ure
Fortsat fokusere på mekaniske ure, Orient Watch ORIENT STAR-serien blev lanceret tre nye modeller:
"STANDARD-DATE", "SKELETON" og "VINTAGE Skeleton limited edition.
ORIENT STAR "STANDARD-DATE"
Orient Se fortolkning af den klassiske tre-bens ur, med et tilsvarende multi-link armbånd 40 mm rustfrit stål sag (den ORIENT STAR-modellen er lidt større end den foregående), safirglas Orienten Watch SAR belægning (Super anti-reflekterende behandling ) i første linje af produkter. Ud over den refleksion af lys reduceres med mindst 99%, er en sådan særlig multi-layer behandling også tilføjet anti-slid lag folie for at forhindre pletten mærker og ridser. Dette ur snoede bevægelse drevet automatisk af Orient 40751, 21600 vibrationer i timen, mindst 40 timers strøm opbevaring.
ORIENT STAR "SKELETON"
Denne stil dobbelte hule dial display Orient 48E50 manuel kæde bevægelse, vibration frekvens på 21.600 gange kører en time, og mindst 50 timers magt opbevaring. Centrale time og minut hænder den lille stopur disk modregne med 12 klokken gangreserve indikator og 06:00, alt kontrast til hvid urskive baggrund med klar blå pointer. 40 mm rustfrit stål ur med en rustfri stållænke eller sort læderrem.
ORIENT STAR VINTAGE SKELETON Series Version
De 1000 version af denne limited edition vil blive opført i efteråret 2013 er udstyret med erindringsmønter ORIENT STAR at komme ind på det internationale marked, den første årsdag for manuel optræk skelet bevægelse. Denne bevægelse kaldes Orient 48E51 "Skeleton" Modelbaseret bevægelse, poleret guld dele minder om "Mon Bijou" i 1992 til re-populære model. Kursiv ORIENT STAR classic varemærker bog skrevet i 12-positionen af ​​skiven, dette se en speciel model af et enestående, lidt mindre 39 mm sagen tilbage dække indgraveret med et begrænset antal serier. De to modeller til rådighed, hver begrænset til 500: guldbelagte rustfrit stål sag med champagne dial og mørkebrunt læderrem, urkasse og elfenben skive og sort læderrem kombination.ga til se marke ure som efterligning rolex og rolex Day Date II

Nenhum comentário:

Postar um comentário

replique rolex

replique rolex
replique rolex